Astralpool – oprema za bazene

Službene stranice proizvođača

(u tražilici je potrebno upisati kataloški broj astralovog proizvoda, te se nakon prikaza traženog proizvoda može preuzeti kompletna tehnička dokumentacija)

AstralPool je španjolska tvrtka dio multinacionalne grupacije Fluidra Group, specijalizirana za proizvodnju i distribuciju opreme za privatne i javne bazene kao i Wellness. AstralPool je vodeći svjetski proizvođač opreme za bazene sa preko 15.000 proizvoda koji se distribuiraju u više od 170 zemalja svijeta.

Široki proizvodni program tvrtke obuhvaća kompletnu opremu za potrebnu za izvođenje bazena od privatnih, hotelskih i natjecateljskih bazena, Wellnesa i aqua parkova, odnosno sve potrebno za izvođenje bazenskih cjevovoda, svih ugradbenih elemenata školjke bazena, filtera, crpki, automatike za upravljanje radom bazenske opreme te razne dodatne opreme kao što je bazenska rasvjeta, razne vodene atrakcije i ostalu opremu neophodnu za funkcioniranje i održavanje bazena.
Proizvodnja opreme je uglavnom u tvornicama u Španjolskoj i Francuskoj, što jamči visoku kvalitetu i sukladnost svim važećim EU normama i propisima.